În direct Festivalul național IOANA RADU - Ediția a VIII-a, 25-26 octombrie 2018 - Craiova

Ziua II

 

Înregistrare Ziua I

Promo Festival TVR

 

 

Promo Festival audio (mp3)

 

 

 

Să ne amintim mereu de Ioana Radu...

Ioana Radu este un spirit bun... Nu spunem lucruri mari ci doar adevăruri constatate în cei zece ani în care instituţia Centrului Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Dolj, indiferent sub ce nume a funcţionat, s-a îngrijit de festivalul care poartă numele Marii Doamne a romanţei româneşti.

Spiritul Ioanei Radu îl regăsim în repertoriul soliştilor tineri sau consacraţi, în menta­litatea ascultătorului obişnuit, în tot ceea ce este românesc. Ceea ce este foarte important este că sufletele noastre vibrează la fiecare acord al unei piese pe care, cândva, a cântat-o această voce minunată, unică... Cuvintele sunt de prisos....ir-festival2008-1

Bucuria noastră, a organizatorilor, este aceea că într-o lume „modernă” spiritul Ioanei Radu este actual. Fiecare ediţie de festival ne găseşte la fel, deopotrivă pe organizatori şi spectatori, noi organizatorii dornici să aducem pe scenă nume mari ale romanţei sau cân­tecului popular, dumneavoastră spectatorii, bucuroşi să primiţi aceste clipe minunate.

Toate acestea se întâmplă, este o realitate, o realitate frumoasă şi muzicală, o bucurie aflată la cea de-a cincea aniversare.

Nu putem să nu fim recunoscători tuturor acelora care au pus umărul şi ne-au ajutat în organizarea acestei întâlniri: Consiliul Judeţean Dolj, sponsorii, oamenii de televiziune, ar­tiştii, partenerii media şi, nu în ultimul rând, dumneavoastră ascultătorii şi spectatorii pentru care spiritul şi cântecul Ioanei Radu sunt pururea tinere.

Amelia Etegan,

Director Festival


Full Reviw on best bokkmakers by http://artbetting.net/
Download Premium Templates
Bookmaker No1 in The UK - William Hill by w.artbetting.net